Фотографът

Атанас Тумбев

сватбен фотограф атанас тумбев

Обичам да разказвам история с всеки един кадър, който заснемам… 

Атанас Тумбев е портретен и сватбен фотограф базиран в Пловдив, но работи както в София така и в цялата страна. Той е главният фотограф и един от основателите на Key Light Photography. Израснал в Разлог, Атанас се премества през 2007 г. да учи и живее в София, където преследва своята страст фотографията. Започва първите стъпки във фотографията в Нов Български Университет, където успява да намери своя стил и да открие тънкостите на изкуството. В момента живее и работи в Пловдив, но през последните 10 години съчетава фотографията с постоянно пътуване. Намира мотивация във всяко едно място, което посещава и постоянните срещи с различни хора, които открива по време на всяко едно пътуване. За това и не случайно портретната фотография е негов любим жанр.

Най-големият комплимент от всеки един клиент е доверието, което те показват към мен и екипът, с които рабоя и ми позволяват да съм част от техните спомени.

Атанас обича да работи с професионалисти, от които винаги може да научи ново както във фотографията така и извън нея. Затова в Key Light Photography най-важен е екипът и винаги работим с най-добрите в сферата. Крайният резултат е благодарение на цялостната работа и сме щастливи, че работим винаги с професионализъм и отдаденост към всеки един проект. 

Винаги най-важното остава емоцията, която хората ще видят във фотографиите ми…

 Свържете се с нас