ЧЗВ

Често задавани въпроси и отговори

Можете да потърсите отговора отдолу на някои често задавани въпроси към нас. Ако не го намирате не се колебайте да се свържете с нас по всяко време като използвате страницата за контакти от менюто отгоре.

 

До кои части на България и извън нея можете да пътувате?

Ние сме базирани в град Пловдив, но можем да пътуваме до всяка една точка на България и Европа. Цената на пътуването извън област Пловдив (в границите на България) се заплаща допълнително по 0.50 ст. на км. За конкретна цена за наемане на фотографа извън България можете да допитате като се свържете с нас от страницата за контакти.

Кой е фотографът, който ще ни снима?

Атанас Тумбев е основател и главен фотограф в Key Light Photography и той заснема Вашите моменти. Можете да прочете повече информация за него тук. Но също така работим и с много други фотограф-асистенти и видео оператори. Можете да наемете 2-ри фотограф-асистент и/или видео оператор за Вашето събитие, което се заплаща допълнително. За повече информация се свържете с нас от страницата за контакти.

Как можем да резервираме фотограф и как се осъществява заплащането?

Изберете пакета, който желаете и изпратете запитване за свободни дати като можете да се свържете с нас в страницата ни за контакти. След което ще получите отговор до 24 часа и ако е свободна Вашата дата можете да резервирате като заплатите 20% от цената на пакета, който сте избрали. Остатъка от цената на пакета се заплаща при предаване на всички снимки от събитието. Цената е невъзвръщаема.

Предлагате ли видео заснемане?

Да, предлагаме видео заснемане с допълнително заплащане – 90 – 180 минутно Full HD видео на цена от 800 до 1000 лв. Разбира се това подлежи на промени за по-малки събития. За да получите точна информация моля свържете се с нас като изпратите запитване в страницата ни за контакти.

След колко време ще си получим всички снимки?

В зависимост от пакета, който сте избрали и заетостта на фотографа. За сватбените снимки срокът е до 2 седмици, а за портретните до 5 дни.

Можем ли да получим снимките по-бързо?

Можете да получите първите 100 кадъра избрани от нас с художествена обработка до 5 дни на допълнителна цена от 50 лв.

Предлагате ли заснемане на друг вид тържества (рожден ден, кръщене или абитуриенти)?

Разбира се. Предлагаме всякакъв вид фотография, за повече информация за други пакети, които не намирате в описанието с услуги свържете се с нас в страницата за контакти от менюто.

Можем ли да поръчаме фотокнига?

Да. Предлагаме различни видове фотокниги за всякакъв вид повод. Цените варират между 50 лв и 300 лв. За да получите по-подробна информация, моля използвайте страницата ни за контакти от менюто.